Dat is wat ze altijd zeggen, of het waar is weet ik nog niet. Het wordt inderdaad wel makkelijker, maar vandaag waren de presentaties voor de opdrachtgever en ik werd er nog steeds best zenuwachtig van! Gelukkig deden we de presentatie met zijn drieën, wat dan wel weer hielp.

We verwachtten voor het bord te moeten staan en hadden een hele presentatie voorbereid. Natuurlijk ging het weer ietsjes anders dan gepland, wat ik helemaal niet erg vond dit keer. In plaats van voor de klas te hoeven presenteren kwam de opdrachtgever namelijk nu bij elk groepje langs zodat we ons verhaal konden houden en ze feedback konden geven.

Het concept dat wij hebben gepresenteerd was nog steeds ‘zing tegen soa’s’. Waar we echt verder mee wilden was een liedje over het doen van soa tests. We hadden echter ook een idee om wenskaarten te maken om op deze manier je partner te vragen om een soa test te gaan doen. De opdrachtgever vond het idee van de wenskaarten een erg leuk en simpel idee dat goed uit te voeren zou zijn. Voor de rest gaf hij ook de tip om het niet al te groots te maken. Concerten organiseren voor het doen van soa tests zou namelijk nog een lastige opgave worden.

Al met al viel het presenteren heel erg mee en was de opdrachtgever gelukkig positief over het concept wat we tot nu toe hadden! En jij? Heb jij wel eens last van zenuwen voor het presenteren? En hoe pak je deze aan?

Advertenties