Met nieuwe positieve energie was het tijd om nieuwe prototype te maken voor de wenskaarten. Prototypes maken is één van mijn favoriete onderdelen, vooral als het paper prototypes zijn. Lekker met je handen bezig tekenen en knutselen om je concept uit te beelden is namelijk erg leuk.

Op de voorkanten van de kaarten werden zoveel mogelijk hartjes of sterretjes getekend en kwam de tekst ‘voor mijn liefste’. In de binnenkant kwam dan één van de mooie slogans die we hadden bedacht, zoals de eerder genoemde ‘ook al ben je een kampioen, pas na een soa test zou ik je doen’  of ‘voor een echte ster gaat een soa test niet te ver!’

prototype binnenNa het maken van de prototypes was het tijd om deze te testen, dus zijn we naar de kantine gegaan om mensen de kaarten te laten zien. Dit leverde leuke antwoorden op. De testpersonen vonden de teksten in de kaart namelijk erg grappig en moesten er wel een beetje om lachen. Eén meisje wilde zelfs een jongen zoeken om hem aan te geven zodat ze zijn reactie kon zien, dit vonden wij natuurlijk erg leuk, want dit betekende dat ze ons idee leuk vonden. Ook kregen we nog wat goede tips om onze kaarten te kunnen verbeteren, bijvoorbeeld door er nog wat meer informatie in te zetten over soa tests en waar je deze kunt doen, zodat we het ook nog een beetje informatief houden. Dit gaan we dus zeker meenemen. Nu ben ik wel benieuwd, wat zou jij er van vinden als je zo’n kaart kreeg van je partner om zo te vragen of je een soa test wil doen?

Advertenties