Hallo allemaal, het leek ons handig om eerst eens even uit te leggen wat voor blog dit gaat worden, en onszelf even kort voor te stellen. Wij zijn namelijk Nicole en Nina, en wij studeren Communication & Multimedia design op de NHL in Leeuwarden. Op dit moment zitten wij in de propedeuse!

Toen het voor ons zo ver was om een studiekeuze te maken hebben we veel open dagen bezocht en ook wel eens een meeloopdag gedaan. Dit geeft alleen niet altijd een heel goed beeld van de opleiding en hoe jouw dagen er tijdens deze opleiding uit zullen zien. Daarom kwamen we op het idee om een blog te maken, waar we alles laten zien wat je zoal doet tijdens een project, zodat je een beetje digitaal mee kunt lopen en een kijkje kunt nemen in de wereld van CMD.

Natuurlijk zal er ook wat algemene uitleg op de blog verschijnen en zullen we op zoek gaan naar anderen die hetzelfde studeren om hun mening over de opleiding vragen. Op deze manier hopen we dat jullie een beter beeld krijgen over de opleiding en het helpt om een keuze te maken!

fotootje

Advertenties